Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz Drughi #4971 üzenetére

    No-frost: ha jól tudom, ventiláció van a hűtőben, vagyis kering a levegő, talán a sima hűtőtérben is, bár ebben nem vagyok most biztos. Ami viszont bizonyos, hogy a fagyasztó részben így van, "kiszívja" a kinyitás után bekerült párás meleg levegőt, ezzel meggátolva, hogy kicsapódjon belőle a víz, vagyis így nem jegesedik a fagyasztó rész. Cserébe némileg bizonyára többet fogyaszt, és gyanítom a ventilátor miatt zajosabb. Nemrég volt szó róla, van aki szereti, én megvagyok nélküle.
    Méret: mi szerintem a 'legnagyobbat' vettük a szabvány méretek közül, az 285l, csak a hűtő része. Így is van, hogy ketten megtöltjük, bár az is igaz, hogy mindig ki lehet használni az összes rendelkezésre álló teret, legyen az bármennyi. De mint mondtam, amúgy nincs benne semmi extra, így 105k volt, 2év garival.

    Kérdeztél mikrókról is (ha jól emlékszem), mi nemrég vettünk, bár én nem vagyok vele elégedett. Funkcionalitásában ugyanaz, mint a régi 10 éves megdöglött gépünk :D Tekerős teljesítmény és időszabályzó. De végül is, ez nem is baj. Csak épp ez kisebb, és egy nagyobb jénai tálnál már bizony gondot jelent, nem tud körbefordulni. Extrák szoktak lenni a grill funkció, ilyen-olyan időzítő, digitális óra, stb. Mondjuk ezek nélkül én megvagyok.

    Mosógépből egy majdnem-alap Electrolux van, ebbe már került 1000-es centrifuga, és annyi extrát tud, hogy a dob nyílását a betöltő ablak felé fordítja program végén - ez hihetetlenül hasznos :D Régen mindig utáltam, hogy az átkozott dobot kellett noszogatni, hogy oda forduljon, ahova én akarom. Meg persze van késleltetett indítás, meg szokásos apróságok...

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák