Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz St3ven #5057 üzenetére

    Írsz nekik / felhívod őket, avagy egyszerűen nem veszed át a cuccot, ha nagyon nem akarod.

    Hozzáteszem, hogy elvileg ugye a bolttal állsz szerződésben, tehát minden garis ügyet nekik kéne intézni, amennyire én tudom... persze ez háztartási gépeknél lehet máshogy zajlik, hiszen nem beviszed a boltba / szervizbe, hanem gondolom helyszíni javítás van, szóval talán maradjunk ennél, hogy amúgy is a márkaszervizhez fordulnál, mindegy honnan rendelted.

    Így az első évben elvileg akkor semmivel sem vagy rosszabb helyzetben, mintha máshonnan vetted volna, akkor biztos érdemes lemondani?

    A második éves garancia, pedig a bolt feltételei szerint megy, ezen nem tudom mi a meglepő, más kérdés, hogy ha nem tetszik, nem élsz vele - no de azért a semminél talán több, de nyilván más, mint ha szakszerviz vállalna plusz garanciát, de ezt nem is mondták.

    Én a helyedben nem mondanám le, nem igazán látom, mi a gond vele, egy év gari megvan úgy, mintha máshonnan vetted volna, a +1 meg a semminél több, és még jól is jöhet.

    Mod: ja látom mi a gond. Szerintem csak félreértés történt, az első évben tuti szakszervizes gari kéne legyen, és csak a második az egyedi konstrukció, erre kérdezz rá, ha beszélsz velük.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák