Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    válasz Quartz51 #53330 üzenetére

    (#53330) Quartz51 Nem most mondta, hogy rossz, hanem korábban, amikor rákérdeztem nála, akkor mondta, hogy döglődik, hallani a hangján, amikor elindul a program, hogy már hangos, és olyan a hangja, mintha erőlködne. Amikor kint volt egy banális hülyeség miatt, gondoltam, hogy rákérdezek erre is, mert hallani, hogy valami nem okés vele, gondoltam, hogy előzzük meg a bajt, most úgyis ráérek, ha javítani kell.

    Bízom benne, profi a srác, eddig amikor bajom volt - értsd: valami nem úgy működött, mint kellett volna - a Miele mosógépemmel, elmondtam a tüneteket, rám nézett, lek*rt, hogy miért nem ezzel kezdtem, majd egyből arra az alkatrészre ment, ami a bajt okozta, pl. amikor barátnőm ruhájáról leszakad apró masnik eltömítettek valami levegőáramlásért való csövet, vagy a vízszerelő által korábban feltett plusz bűzelzáró rugójába beleakadt egy befőttesgumi, így nem engedte ki full nyomáson a szennyvizet a mosógépből, ezért az végülis kinyomta mellette (masszív a szivattyú benne :)) ), arra is 15 perc alatt rájött a tünetek alapján, és pillanatok alatt megjavította a "problémát".

    Most elindítottam másik programot a mosogatógépen, ami elindult, utána egy öblítő programot 2x, ami simán lefutott, és most bepakoltam, és elindítottam egy automata programot. Meglátjuk, ez lefut-e rendben.

    Mágnesszelepet holnap csekkolom.

    (#53329) pjen Én elhiszem, hogy szárazra vonatkozik, de anyum 7kg-os Electroluxában pl. nem tudtam kimosni, míg a 6kg-os Miele gond nélkül viszi ugyanazt a takarót. Ahogy írtam, a a takarón volt rajta, hogy minimum 8 kg-os gép kell hozzá, de ehhez képest a "kisebb" Miele is simán viszi. :)

    (#53331) pjen A döntögetés nem a legegyszerűbb, mert beépített a gép. Igazából 85 ezer forintért vettem kerek 5 évvel (2015. május) ezelőtt a gépet, minden forintját kiszolgálta már, így ha le kell cserélni sem fogok sírni érte. Mondhatni, hogy jó katona volt...

    Az is felmerült bennem, ha holnap rendben működik, feldobom a netre egy 20-asért eladni, hogy még valamennyit kiszedjek belőle pénzt, ha arról van szó, és veszek jövő héten egy Medelstort egy 100asért. Arra van 5 év gari, és tud olyat is, amit az enyém nem, pl. hogy a program végén kipattintja az ajtót, vagy a 24 órás késleltetett indítást, ami sokszor hasznos lenne nekem is a 3-6-9 óra helyett. Nincs kedvem vele bajlódni, ha esetleg elromlana, főleg nem lecipelni a 2. emeletről lift nélkül... :N

    [ Szerkesztve ]

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák