Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    válasz SlayerSub #53429 üzenetére

    Nekem egy Hotpoint Ariston gépem van, 5 éves, 85 ezer Ft-ba került anno, és kiválóan mosogat, még a leégést is kiszedi az edényből. Ehhez képest az IKEA-sok újabb és jobb gépek, szóval szerintem panasz nem lesz rájuk.

    A Miele pedig igen... egy másik kaszt... Nekem csak mosógépem van tőlük, kb 15 éves, de egy álom, sok mai gép sem mos úgy, mint az... :) Nekem a legmeglepőbb az volt, hogy majdnem 100kg a gép, ami 2x-ese a "kommersz" gépeknek, így pl. hézagmentesen be tudtuk építeni a konyhapultba, és 1600-as centrinél sem rázza a pultot (minimális vibráció persze van).
    Ha arra szavazol, szerintem annyiból sem foghatsz mellé, hogyha jól emlékszem, ha nem vagy megelégedve a géppel, egy héten belül visszaveszi szó nélkül az emberke, szóval ki is tudod próbálni.

    Most is gondolkoztam rajta, hogy a mosogatógépemet lecserélem egy Miele-re, de az a baj, hogy 45 cm-es kellene belőle, az meg csak újban van, ami 240 ezernél indul, ha beépítettet szeretnék pedig 300 ezer. Max 2 évet tervezünk még ebben a lakásban lakni, így én ezért nem vettem most Mielét. Ha cserélni kell (ami lassan valószínű...), akkor egy Medelstor jön a helyére, bérlőknek az is kiváló lesz majd később. A következő lakásban/házban viszont mindenképp egy felújított Miele gépre fogok szavazni, ott már betervezzük a 60cm-est a konyhapultba. :K

    [ Szerkesztve ]

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák