Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    Sziasztok!
    Tegnapelőtt a Hotpoint Ariston LST329-em úgy néz ki, végleg megadta magát. Elindítom, kifele még szivattyúz, de befele már nem enged vizet. Egy darabig próbálkozik, majd utána elkezd pittyegni.
    Kihívtam egy szerelőt, oldalába belenézett, azt mondja, hogy a valami kapcsoló nem ad jelet a mágnesszelepnek, így kuka a cucc, mert egy vezérlő csere így konkrétan 40-45ezer forint. Volt esetleg valakinek ilyen irányú tapasztalata Indesit/Hotpoint/Whirlpool gépekkel, vagy ajánlani valakit, aki esetleg "kicióccón" meg tudná ezt javítrani? A szerelő, aki kint volt, konkrétan azt mondta, hogy dobjam ki, és vegyek helyette egy Mielet... (közben azért megérdeklődtem a sráctól, akitől a mosógépemet vettem, most épp van 45 cm-es G611 gépük inox kivitelben korrekt áron, szóval ha más nem, akkor jön a házhoz egy olyan).
    Bármilyen hasznos tanácsot szívesen fogadok.
    Végső soron, ha más nem marad, akkor csere lesz, egyelőre így használhatatlan a gép. Ha más nem, arra gondoltam, szétszedem, és megnézem belülről mit tud, így is, úgy is kuka a készülék... :D

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák