Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    Megérkezett a Turbado-tól a Xiaomi Handheld 1C porszívóm. Más hazai webshopból, ennél olcsóbban nincs, plusz itt a szállítás is ingyenes.
    2 év teljes körű, de nem hivatalos garanciát vállalnak. Vagyis, ha javíttatni kell, ők intézik a szervizelést, vagy pedig a cserét. Az el- és visszaszállítás ez esetben is ingyenes, a GLS futár intézi. Korrekt cégnek tűnik.

    A porszívó pedig egyelőre pozitív csalódás, én ettől picit gyengébbre számítottam. A legnagyobb félelmem az volt, hogy a 190 cm-es magasságomhoz mérten alacsony lesz, de teljesen kényelmesen tudom tartani. A csatlakozók, a porgyűjtő fedele rendesen tart, nem akar széthullani, a műanyag elemek minősége is egész elfogadható. A "patent" rendszer formája, és az eloxált cső hasonlít a Vorwerkhez.
    Talán csak a plüss fej lehet egy gyengébb pont, azt meg lehetett volna oldani gégecső nélkül is. De ettől függetlenül, lehet, hogy gond nélkül bírja majd az is. Amit egy picit hiányolok, az a "normál" (nem motoros), széles porszívófej. Azzal tovább bírná az akku is. Illetve, tök jó lett volna egy Xiaomi "patent" -> d=35mm adapter is, hogy más porszívófejeket tudjak rá csatlakoztatni. Nem tudom, hogy ilyesmit be lehet-e hozzá szerezni (?).
    Viszont, úgy látom, hogy a Vorwerk adapteremet rá lehet applikálni. Nekem már ez is nagy segítség, mert van néhány Vorwerk fejem, amit nagyon szeretek, és más gyártó kínálatában nincs ilyen (pl.: portörlő + 'pókhálótlanító' fej). Összességében, ennyi pénzért szerintem megéri. A robotporszívót jól ki fogja egészíteni. Nem hiszem, hogy ennél olcsóbban, hasonló minőségű állóporszívó beszerezhető lenne.

Új hozzászólás Aktív témák