Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz sudika #56613 üzenetére

    Én csak a Zanussi ZRB36104XA-ról tudok nyilatkozni. Nekem ugyanez van, csak fehér színben. Műszakilag teljesen rendben van, évek óta hibátlanul, és szinte hangtalanul üzemel.
    Ami negatívum: a fiókok viszonylag könnyen repednek, pláne, ha tele vannak pakolva (főleg a mélyhűtő rekesz középső, nagy fiókja). Cserélni pedig nem éri meg, mert egy vagyonba kerül. A zöldséges rekesz számomra túl nagy, sok helyet elvesz a hűtőtérből. A zöldségtartó fióknak pedig nincs semmi csúszósín, vagy koptató kialakítva, így az a hűtőtér alsó részét koptatja, karcolja. Ha 190 centi feletti vagy, akkor egy picit kényelmetlen lesz az ajtóba süllyesztett fogantyúkhoz hozzáférni. Én 2cm-t emeltem a hűtőn, hogy ne kelljen emiatt görnyeszkednem.

    Ha az ajtózsebbe (is) akarsz üdítőt tenni, három helyett csak két rekeszt tudsz használni. De egyébként a palacktartó huzalpolc szerintem jobb megoldás: nyáron van hely több üdítőnek, ősszel pedig, amikor már nem kell behűteni, csak kiemeljük a polcot, és befér más kaja a helyére.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák