Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Sziasztok

    Kombinált mosógép-szárítógép kérdés.

    Több lehetőségen agyalunk éppen:
    1. AEG L9WBC61B kombinált mosószárító egybegép.
    -előnyei: Kis helyünk van, szuperül elférne, és mindent intéz egymaga. Hőszivattyús, szöszgyűjtős, tehát tudja amit kell. Illetve most 3+3 év gar lenne rá.
    - hátránya: jó drága 396e ft. Illetve nemtom mennyire kényes, karbantartás igényes.
    2. Electrolux EW9W249W. Lényegében ugyanazt tudja mint az 1-es pont (elenyészően magasabb fogyasztással), de nincs akciós +3 év gar rá, csak az alap 3 év. +2 év vásárolható rá +14e-ért. 5 év garral tehát 338.900-ra jönne ki. Megéri 57e ft-ot spórolni azért cserébe, hogy csak electrolux, és minusz egy év gar? Illetve nemtom a vásárolható plusz gar egyenértékű e az AEG gyári garanciájával?
    3. Különválasztani egy mosó és egy szárítógépre. Alapvetően AEG-nál maradnánk itt is a plusz gar meg a jó tapasztalat miatt (12 évesen selejtezzük le a mostanit), vagy nagyon max Electrolux, de akárhogy nézem, ha két olyan tudású gépet akarok párosítani, mint a fenti, az bőven meghaladja a 400 ezer forintot (sőt a 450 ezret is). Ráadásul egymás fölé tudnám csak rakni őket, amihez még valami építőkeret is kellene.

    Ti mit gondoltok? Én nagyon hajlok az első lehetőség felé, még ha egyben jó sok pénz is... vagy más márkában érdemes gondolkodni? Azt olvastam, hogy szárítónál nem érdemes hőszivattyús alá adni. Ha kombinált gépben gondolkodok

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák