Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz ribarszki #62868 üzenetére

    Az eredeti Löwenbrau remek sör, régebben nagyon sokat (havonta) jártam ki Münchenbe, gyakran azt ittam. Amikor Kőbányán elkezdték gyártani, teljesen rendben volt, aztán az alkoholtartalommal együtt a minősége is zuhanni kezdett. Nem véletlen, hanem szándékos olcsósítás, "gagyisítás" folyt, ezt a sörgyár egyik vezető beosztású emberétől tudom. Ugyanez történt a HB-val és az egykor csúcskategóriás Rocky Cellar-ral is.
    A Soproni IPA minősége havonta változik, néha egészen finom, de többé nem kísérletezem vele. Viszont az APA-jukban eddig még nem csalódtam.

    #62870pjen
    Amiket felsoroltál, a Heineken kivételével, hulladék, mosogatólé sörutánzatok. A gyártók szándékosan készítik olyanra, azok a legolcsóbbak. Tömegterméknek szánják azokat, aki normális, tisztességes sört akar inni, az nyúljon mélyebben a zsebébe.
    Szerintem, ha valaki olcsó sört akar venni, akkor a német boltláncok saját márkásait válassza, leginkább leárazáskor. Az Adelskronen, Perlenbacher és Bergkönig olyankor 149-159 forintért kapható, nyári melegben üdítőitalként, hétköznapi étkezések mellé kiválóak.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák