Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz Dorian #63578 üzenetére

    „Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda”
    Ismerős? Ezen szösszenet alapján kijelenthetjük, hogy a saját démonaiddal harcolsz. Én 25 éve összeállítottam egy számomra akkor is, most is elfogadható, már high-end rendszert, amikor úgy volt, vettem egy (az akkor éppen legolcsóbb, ráadásul akciósan ÁFA-mentes) Miele mosógépet. Anyagi lehetőségeim nem engedik meg, hogy minden területen olyan dolgot vegyek, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek, elvárásaimnak. Ettől még nem kezdek „a sok hülye sznob mit veri itt a nyálát” típúsú hisztibe.

    #63581 Laca1212
    Mint írtam, a máig sokak által etalonnak tartott, de ennél azért jóval kevesebbek által használt építőipari segédgépezet, a Minimat ára a maga idejében (a ’70-es évek végé, ’80-as évek elején 4-5 havi átlagkereset volt. (Persze akkor a kereseteken belüli szórás jóval kisebb volt a mainál.) Ma egy belépőszintű Miele mosógép 1 havi átlagkereset.

    #63580 Donki Hóte
    Nem, egyáltalán nem értetted meg. Hiszen az általad linkelt cikkből is csak azt a részt választottad ki, ami a vélt igazad alátámasztására jónak tűnt, miközben BBéci ugyanonnan bemásolt szövege pedig azt mutatta, hogy kissé másképp van.
    Egyébként megvetted a tesztet? Vagy csak a cikk alapján írtál véleményt? Látod, hogy a 75%-os vagy magasabb konkrétan mennyi?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák