Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 4m@15

    tag

    Üdv!

    Múlthéten végleg bekrepált a családi ereklye, a 20+ éves Lux D820 porszívóm. Tavaly még sikerült felújítanom szénkefecserével, de túl puhát tettem bele és mostanra teljesen elfogyott, de most már annyi is neki.
    Gondolkoztam mit vegyek, újabb Luxot? Néha untam elővenni, nehéz, nagy, de persze szív mint a barom.
    Majd eszembe jutott ez a flancos bu....kodás, dyson.

    Na most a huzavonázást nem írnám le, amiket magamban tettem. A lényeg, hogy tegnap gyorsan vettem egy V15-t.

    Ez valami kegyetlen, szavak nincsenek rá tényleg. Még múlthétvégén a Lux "dörömbölő" fejével kiszívtam minden szőnyeget itt, majd most átszaladtam ezzel a kis akkus valamivel és leszakadt az állam. Honnan jött ki ez?

    Nem mellesleg tényleg így van, ahogy néhány kolléga írta, nem kevés az üzemideje. Végigszaladtam vele az egész házon (138nm) és még maradt benne kakaó. Porszívózásnál a nettó munka az nem is sok idő, de a pakolás, húzogatás elvesz sokat és belekalkuláljuk. Addig a "ezetékes" gépeknél ledobjuk a csövet és megy a masina. Ennél ugyanezt teszed csak nem megy, mert a ravaszt nem húzod.

    Amit hiányolok belőle az a QR Light Pipe résszívó, az nagyon tetszik, de biztos mert világít. Illetve a matrac tisztítófej és egy kis gégecső. Majd megveszem utólag őket.

    Az árát nem feszegetném, porallergiám van, meg van egy kis takarításmániám is, így ez csak a hobbi újabb eszköze és a komfortérzetem javítására van. Ha visz a masina 20 évet, megérte. (persze az akkut tuti cserélni kell majd 5 évente, de majd gari után megnézem milyen 18650 akkucella megy bele).

    Köszönöm, hogy sokat írtatok a gépről. :R

    iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch

Új hozzászólás Aktív témák