Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    Sziasztok!

    Én is állóporszívó ügyben jövök a topicba. Nálunk szőnyeg is lenne, vékony. ill. nem a legvékonyabb, de padlószőnyeg jellegűek, szóval egyik sem igazi vastag, normál szőnyeg. Ezen felül (a lakás több mint a fele) hideg-, melegburkolat. Összesen 90nm.

    Első körben nem tudom mennyire válthat ki vezetékest. Csak kiegészítésként kissé drágának gondolnám a 100k-s, de főleg drágább gépeket is. Az itteni visszaolvasás alapján viszont azt látom, hogy a jobbak ezt tudják.
    A következő kérdés, hogy hol jön el ez a szint. Azt látom, hogy Dysonban V11-től felfelé lenne az igazi de elég drágák. Most az akciós V8 megfogott. Bár az itteni összehasonlításokból látom, hogy onnan érezhető előrelépés a V11 és felette, de ha a V8 is hozza az elvárt szintet a fent írtra akkor inkább ezzel nyitnék "ismerkedés" gyanánt. (Ha meg nem akkor nyilván jobb 150k-t kiadni, mint 100-ért egy félig használhatót venni.)

    Ill. kérdés persze más márkából (Xiaomi, Philips?) mi lenne megfelelő esetleg. Azt látom a leírásokból, hogy a Dyson a legjobb, de talán ha a csúcsmodelleket levesszük akkor ezt a V8-V10/11 körüli szintet más is tudhatja. ? Philipsről nem sokat olvastam pl. de rossz véleményekbe sem futottam még bele.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák