Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ispy

    veterán

    válasz mexel #66997 üzenetére

    Tapasztalatom szerint még a különálló szárító esetében sem mindig minden rakható azonnal szekrénybe. Mi szárítás után még hagyjuk a háztartásiba a ruhákat, ami meg olyan, azt kirakjuk szárítóra még kicsit.

    Ha nincs más opció, akkor sajnos ez van. Csak nehogy csalódás és nem használat legyen a vége. Ne értsd félre, nem gyözködni akarlak, csak felvilágosítani, ha ezek után is ez, akkor ez. :)

    Hőszivattyús vs. kondenzációs: ajjaj, ilyet itt nem szabad kérdezni. ;] Pepsi vs coca, benzin vs dízel, amd vs intel kategória.

    Én spec az ára miatt inkább kondenzációsat vettem, a hőszívattyús verzió majd 80%-kal többe került volna, ezt az árkülönbezetet meg 10 év alatt sem használom el áramban (amivel többet fogyaszt a kondenzációs). Akkor fontos volt építkezés és költözés után a kezdő ár nekünk. Plusz a kondenzációs tisztítható, a hőszívattyús meg, de ez is vita tárgya, hogy tényleg kell-e 3-4-5 év után a hőszívattyúst emiatt szervizelni vagy sem. Szóval a hőszívattyús mellett az ultimate érv a fogyasztás szokott lenni, cserébe a kezdő ár magasabb.

    [ Szerkesztve ]

    "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

Új hozzászólás Aktív témák