Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz pjen #70166 üzenetére

    Nekünk több fajta is van (fórumos és ismerősök ajánlása alapján), és mind bevált: Tescoma ULTIMA, Royalty Line Gránit, Peterhof, és egy ajándék Zepter fazék (ami méregdrága de semmivel sem jobb a többinél és a hőmérője kb. 2 év után tönkrement).
    Nekem a Tefal-ról lesújtó tapasztalataim vannak még a régi kerámialapos tűzhelyünk idejéből. A METRO-ban volt Tefal akció, akkor vettem egy Tefal palacsintasütőt (piros pontos közepűt). Az első sütésnél megvetemedett sütő, billegett a lapon. Gariban kicserélték. A cseredarab is ugyanígy járt, így visszakaptam a pénzem. Vettem egy 3 részes teflonos Tefal láboskészletet (nagyon ötletes) levehető nyéllel. Ezeknél kb 1,5-2 év alatt felpergett a bevonat, így kukázva lettek. Lehet, azóta már jobb minőségű edényeket gyártanak de nálunk ez a márka akkor tiltólistára került.
    Most pl. speciel Royalty Line Gránit palacsintasütőket használunk (szimultán 2db-ot, hogy gyorsabb legyen a sütés) )és nagyon beváltak! Nem kell olaj a sütéshez, lehet feldobással fordítani a palacsintát és a sokadik sütés után sincsenek megvetemedve. Ezekben a gránitbevonatos edényekben meg álom pl. a sütés-főzés, nincs letapadás, odaégés.
    A Tescoma ULTIMA pl. azon kívül, hogy jó minőségű, látszik, hogy olyan ember tervezte aki már megfordult párszor a konyhában. A három fedő pozíció, a fedő kitámasztása úgy, hogy a pára az edénybe csurog vissza nagyon kényelmessé teszi a főzést.
    A Peterhof-nak meg nagyon jó a dupla falú tejforralója. Zömében ebben főzi a párom a süti krémeket.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák