Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tbc2

    tag

    Megvan a megfejtés! Joe123 rámírt privát üzenetet, hogy náluk volt egy kitámasztó, ami a kompresszort hivatott a helyén tartani szállítás közben, és az maradt ben. Nos, nálam nem ez volt a helyzet, kitámasztó nem volt, de amikor mögékuporodtam, hogy körülnézzek a kompresszor környékén, akkor picit megrángattam a kompresszort hátrafelé, és elcsendesedett! :)

    Szóval most az van, hogy egy vékony gumiszalagot kell találnom, amit beteszek valamilyen nőgyógyász kézzel a kompresszor első alsó vége és a kompresszor alatti fém tartó közé távtartónak. Kb. 1-2 mm vastag valamit kell találnom. Úgy látszik, a "mindent átnéztem, és semmi nem rezonál semmivel" állításom mégsem állta meg a helyét...

    Köszi Joe123, köszi Nagya21!

    Itt egy utolsó kép:

    -75 fölött hangos, -75 alatt halk. Tehát úgy tűnik, a zavaró frekvenciákat nem az 50 Hz, nem a 100 Hz, hanem a 400-1000 Hz közötti tartományban, főleg a 800-1000 Hz környékén hallom.

    Juhúúúú! :)

    Ezt írja bele a topic a nagy közös tudásba, hogy ha hangos egy új hűtő, akkor érdemes megfeszegetni a kompresszort, és esélyes, hogy halkabb lesz tőle!

Új hozzászólás Aktív témák