Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Van egy Whirlpool ADG 480 IX mosogatóképünk, megette már a kenyere javát, 7,5 éves és naponta legalább egyszer megy, de van hogy kétszer-háromszor is.
    Sajnos mostanában rosszalkodik: ugyan olyan koszosan és csont szárazan jöttek ki az edények, mint ahogy bekerültek. A víz megáll a szennyvízpumpánál.
    Pár hete kicsit szétszedtem, konnektorból is kihúztam, szennyvízpumpát kivettem, hővédelmét lecsekkoltam, a pumpa "gödrét" kitöröltem, a vízszint érzékelőt áttöröltem, a szennyvízcsövet ellenőriztem nincs-e eltömődve, összeraktam, utána ment mostanáig, most megint ez a tünet.
    A programok érdekes módon hibakód nélkül lefutnak, nem jelzi, hogy nem folyik le vagy nincs víz, stb. Lefut a program, de nem enged be vizet, szerintem mert nem pumpál ki, de nem tudom.
    Most ez vagy a tervezett elavulás, lement az 1-2000 ciklus és nem hajlandó tovább működni, és ezen segített ideig-óráig a konnektorból kihúzás, vagy a szivattyúja vagy a befolyó pumpa pusztult meg, vagy nem tudom.
    Honnan tudhatnám meg, mik a típushibák? Mert egy alkatrészt én is ki tudok cserélni, de diagnosztizálni a hibát nem olyan egyszerű.
    Illetve ha egyedül nem megy, hol találnék (kelet-Pest megye, esetleg BP pesti oldal) jó szerelőt, aki szépen rendbe rakja, hogy pár évet elmenjen még?
    Egy annyira bevált igás ló, ennyit másnál 20 év alatt megy egy mosogatógép, nem szívesen cserélném le, hacsak nem rúg 50-100 ezerre a számla.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák