Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    Sziasztok! Ide is bedobnám, mert lehet, hogy első körben rossz topicba írtam :B

    Kombinált mosó-szárítógép vásárlásával kapcsolatban kérnék némi segítséget. A Beko HTV8736XS0 gépünk romlott el 1 év után. 4x javították, a hiba ugyanaz, MM csereutalványt kaptam. 2021-ben 150-ért vettem a gépet, most 215 körül van Mediaban, de nem szeretnék megint Beko-t.

    Ami fontos:
    - minimum 8/5-ös kapacitás
    - ne zabáljon túl sok vizet/áramot
    - korrekt szárítás (ne nedvesen vegyem ki a dobból a ruhákat, mint a Beko-nál)
    - megbízható legyen
    - 1400-as fordulatú centri

    A keret 180 körül van, ennyiért nincsenek csodák. Kicsit körbejárva a témát LG/Samsung/Gorenje maradt a kalapban. LG-re nagyon sokan panaszkodnak, hogy szárítás után büdösek lesznek a ruhák és brutális gyűri, illetve van olyan gépük, ami csak indítás után írja ki a várható programidőt (érthetelen). Nem tudom mennyire állja meg a helyét az említett néhány kritika, vagy csak árukeresős hisztiről van szó.

    A Gorenje WD2A164ADS-t néztem ki, de nem sok tapasztalat van a neten erről a gépről. Gorenje-kben megbízom, sose volt gondom egy gépükkel sem. Vagy annyira nem ajánlott és nézzek helyette inkább LG-t? Samsungról még kevesebb infóm van, de az eladó azt mondta az Euronics-ben, hogy a dél-koreaiak jó gépeket raknak össze. Köszönöm a válaszokat!

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák