Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reynaldo

    kezdő

    válasz TechN7ne #84300 üzenetére

    Bármelyikre, amelyik tetszik, csak ne tapogatással döntsd el, hanem inkább a kinézetre és a tudásra, szolgáltatásokra, stb. Amúgy 60 fokos pamut mosást használtok a Bosch-nál? Mert nem az Eco-t kellene, ami sokáig és takarékosan mos. Max 3/4-ig töltve ruhákkal kellene használni egyelőre.
    WP-t kevesen javasolnák, több okból is,(attól inkább csak mikrót), bár nekem is szimpi néhány magasabb kategóriás mosógépük, de nem merném, és a márkaszervíze se túl egyszerű eset.
    A Samsung a hiányosságai miatt akkor ejtve, és még az Addwash ajtó se egy biztos pont rajta, ahogy én hallottam. Viszont, ha Samsung mosógép érdekelne, akkor nem az alapot nézném, hanem a magasabb kategóriát, pl: WW90CGC04DAELE, ennél van 20-30-40-60-90 fok is, ha a képek nem hazudnak, és még Addwash ajtó sincs.

    A plusz garanciát szerintem vissza kellene adják, ha elállsz a vételtől, de nem tudom biztosra. Az LG-nél is a magasabb vízhasználót nézd mindenesetre,(max ettől is elállsz ha nem jön be :DDD ) Aztán harmadiknak majd megnézhetnéd az AEG gépeket, és honlapot is, láttam, ott is bevezették az 5 éves garanciát, + ingyen szállítás, és vissza is, ha netán....

Új hozzászólás Aktív témák