Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reynaldo

    kezdő

    válasz TechN7ne #84354 üzenetére

    Sajnos, ahogy előttem mondják, online vétel esetén van a 14 napon belül indoklás nélkül elállás, visszaküldés lehetősége.
    Lehet, hogy már későn, de másnap délben itt írtam neked, hogy találtam egy magasabb kategóriás, vagyis 6-os szériás Bosch WGG14204BY mosógépet, ami mindenestül garanciával, futárral együtt is jobb áron volt, mint amit néztél. Bár azt nem tudhatom, hogy szebben mos-e, és hogy ezzel már biztosan elégedettebb lennél-e, mint amit vettél WAN28270BY.

    Mondjuk én nem is gondoltam, hogy a boltban veszed meg. Ilyen nagy értékű(és súlyos) gépeket mindenképp online érdemes venni, pont az elállási lehetőség miatt. Egyes üzletekben tényleg volt lehetőség, hogy 3 napig vissza lehetett vinni, már hallottam ilyenről is.
    Vagy trükkösen is lehet csinálni: Már láttam többször is, hogy a MM-ban, hogy az érdeklődők megnézik a terméket, ha tetszik, akkor megrendelik a helyszínen, de online. Akár mobilon, vagy ha netán nincs náluk, akkor az eladók segítenek megrendelni. Ha valaki el akarja vinni azonnak, akkor bolti átvétel is választható, már a kisebb, könnyebb termékeknél, de ezzel most nem akarok utólag okoskodni, csak elmondtam.
    De hogy most mit lehetne tenni? Nehéz eset. Esetleg másképp használni, akár kevesebb ruhával, más mosószer márka,( vagy váltani kapszula, por, folyékony között), másik öblítővel, vagy többlet víz opcióval, hosszabb ideig mosni,..... hátha, nem tudom. Megpróbálni beszélni az MM-ben, az eladóval vagy egy másikkal, esetleg vezetővel, vagy másik boltban, hogy nem-e lehetne valahogy mégis egy kis kedvességgel,.....nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák