Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neduddki

    nagyúr

    válasz DeFranco #4685 üzenetére

    HI!

    igyon/egyen mangosztant raadsul meg finom es egesseges is, ami a kaverol ne migazn mondhato el, mamrit a finom:- )))
    regi cegemnel volt vmi daralos idozitos lofax, ugy jartak ra mint legyek a sz.ra:- ) majd rakerdezek

    udv

    neduddki

    https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

  • neduddki

    nagyúr

    válasz DeFranco #4685 üzenetére

    HI!

    na es knyes izlesednek megfelel?

    udv

    neduddki

    mod: Dluinet: taj gyunolcs tan ez a legkevesbe reklamszagu, amugy tenyleg kiB! jo, nekm 2 het lalt rakta rendeb a atfokuszalsi bugomat, amire a dokik legyintettk, hogy ezzel eyuitt kelelnem:

    amugy xantonok nem csak ebben vannak, de aszedm ebben van a legotb:

    A xantonok nagyon erős antioxidáns vegyületek, egyes vizsgálatok szerint ötször hatékonyabbak a C- és E-vitaminnál. A xanton vegyületek a flavonoidok családjába tartoznak, de azok között is a leghatékonyabbak.

    Több mint 200 féle létezik a természetben, és minden xanton más és más hatást fejt ki a szervezetre. Mindennek megvan a maga sajátos hatás profilja, egymással kombinálva pedig hatásaik felerősödnek, és így az egész szervezet egészséges működését elősegítik.

    Egy különleges trópusi gyümölcs, a mangosztán, 17 különböző xanthon jellegű vegyületet tartalmaz. Ez az eddig ismert leggazdagabb forrása ezeknek a jótékony hatású flavonoidoknak, de bővelkedik még más antioxidáns hatású polifenolokban és katechkinekben is. from

    [ Szerkesztve ]

    https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

  • harry

    veterán

    válasz DeFranco #4685 üzenetére

    Ezt akartam is kérdezni - nemrég nézelődtünk kávéfőző után, aztán szüneteltettük a dolgot -, hogy milyen kávétípusok, főzőfajták léteznek? Eszpresszót ismerem, van a családban, ha jól tudom, felforr a víz, és ez a forró gőz "átmegy" a kávén, és lötty lesz belőle. Mi a másik eljárás? Simán a forró vizet átfolyatja a kávén? Ezt lényegében egy vízforraló + szűrő segítségével is elérhetem? Ha igen, akkor csak kipróbálnám, ezek vannak itthon (ilyen papír kávészűrő cucc).
    A sima kotyogó is az eszpresszók közé sorolandó? Kaptunk egy ilyen régi főzőt próbaképp, ez melyik ízhez áll legközelebb? [link]

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák