Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz BBéci #65334 üzenetére

    A fagyasztott péksütiket a wh mikróm úgy süti meg szép barna színűre és ropogósra, hogy a crisp tálba (azt az alacsony rácsra teszem) rakom egyből a fagyóból, majd adok neki 195 Celsust.

    Bár ez a mikró csak akkor enged sütési időt állítani, ha az előmelegítés megtörtént, ezzel nem foglalkozom. Betszem a cuccot, elindítom az előmelegítést és pár perc múlva sípol, hogy adjam meg az időt. 25 percet szoktam beállítani.

    A samu nem így működött, ott nem kellett előmelegítésre várni. Ott az alacsony rácsra tettem sütőpapírt és arra mehetett a süti. 25 perc elég volt neki ott is. A samunál csak 10 fokonként engedte az állítást, ott 200 Celsiuson dolgozott.

    Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

Új hozzászólás Aktív témák