Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PiSoft

    tag

    válasz And #1699 üzenetére

    Hali!

    Köszi az ötletet! Erről a soros nagyfeszültségű kondenzátorról tudnál részletesebben írni? Mondjuk olyan szinten, hogy tudok forrasztani (egyszerűbb dolgokat, csatlakozót vezeték végére, nem nyákot és apróbb mütyűröket), de azt nem tudom, hogy mit miért forrasztok. A másik, hogy ez nem földelt konnektor dolog nem veszélyes a gépre nézve? Amúgy gondolom az is elég hozzá, ha egy sima tápkábel villásdugós végéről levágom a földelés érintkezőjét. Persze szépen leellenőrizve, hogy biztosan nem érintkezik-e! Ha már itt tartunk, a monitor külön dugaljból megy (nem a tápon keresztül), ahol ugye még mindig van földelés. Azt is szüntessem, meg?
    És még egy! Régebben laktunk panelban (ahol ugye csak a fürdőszobában és a konyhában van földelt konnektor, ergo a számítógép földeletlen konnektorba volt dugva!), ahol hasonló felállásban össze volt kötve gép, bár nem ezzel az erősítővel, hanem egy kompakt házimozi rendszerrel, aminek volt még két csatornája bemenet gyanánt (aux1 és aux2), de a kötögetés egy az egyben ugyanez volt, és ott nem zúgott a számítógép hangja. Sőt (kombinálok menet közben) ez a paneles felállás össze volt rakva itt az új helyen is, és ott már zúgott! Lehet, hogy mégis ilyen földhurok lesz a dologban?

    A válaszokat előre is köszi!

    Üdv:

    PiSoft

    Ez az ami éppen kell, / Repülök a gyógyszerrel, / Ez az adag éppen jó, / Ez az anyag éppen jó. -> Kontroll Csoport - A hang

Új hozzászólás Aktív témák