Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz malwy #20604 üzenetére

    Hogy fejezzem ki magam? Az ég és föld az kevés jelzőnek. Eddig egy Behringer MS16-os hangfallal hallgattam a tévét. A tévé hangszóróihoz képest az is nagyon jól szólt, de hiányzott az a "mozi" érzés. Biztos tudod mire gondolok, olyasmire, mint amikor két ember beszélget normál hangerővel és felrobban mellettük valami. Ez a behringeren puffnak hallatszott, most pedig olyan érzés, mintha tényleg mellettem robban volna fel a cucc.

    Nem kell hangosan hallgatni ahhoz, hogy értsem a beszédet és élvezzem a robbanást, talán még annyira sem kell felhangosítanom, mint a behringereket kellett, hogy értsem a beszédet.

    Kristálytiszta hangja van a cuccnak, de ha ilyesmiben gondolkodsz, előbb nézd meg a jelforrásodat, hogy ki tud-e adni 1Vpp jelet és legyen benne hangszínszabályzó. Ha a tévéd fejhallgató kimenetén lehet szabályozni a hangszínt, akkor az tökéletesen megteszi. Az enyémen (Philips 32PFL5606H) érdekes módon nem lehet, sőt a hangerőt is csak a menüben lehet fixen beállítani, ezért kellett külön készítenem egy távirányítós hangerő és hangszínszabályzót. Loudness nélkül csak a bass és a treble-vel tökéletesen be tudtam állítani a kívánt hangszínt, nem kellett hozzá százcsatornás equalizer.

    Képek róla

Új hozzászólás Aktív témák