Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz vodkaboy22 #35007 üzenetére

    Jah hogy NAND kapu, úgy már értem miért van ott. De annak a rajzjelét én nem ilyennek ismerem, kellene oda egy kis karika a végére.

    A kimeneten 2Vpp-t tud kiadni maximum, így valószínűleg egy 1:2-es fix ellenállás osztó megoldaná a gondot, a hangerő beállítását meg 1dB-s lépésekben tudja az IC -60dB -ig. Szóval külön poti elvileg nem fog kelleni.

    A kimeneten a trafó viszont meglepett. A teljes galvanikus szétválasztás miatt került gondolom oda, de elég drágák és nem tudom van-e gyakorlati haszna. Én simán csatoló kondit tennék oda, valamilyen jóféle Wima MKP "tömb" kondit, 4-10uF értékben. Ez jóval olcsóbban is megvan. Mi a véleményed erről? (hogy mit bír a kimenet ohm tekintetében, azt nem tudom, csak a 10kOhm load impeadnce van megadva)

    A teljesen független tápokat még nem tudom hogyan csináljam meg. Igazából az USB tápjától függetleníteném magam, az egyszer tuti, de azt hiszem ez a Vdd esetén nem megoldható, azt onnan kell vinni, hogy a port működjön rendesen. Nem tudom, utána kell néznem mert USB-vel nem foglalkoztam még ezen a téren.

    Lompos48: ilyet olyan módon láttam már, hogy az analóg meg a digitális föld csillagpontokat egy helyen 1ohm-os ellenállással kötötték össze.

    Kernel: neked nem, de az én életkorom még 2-essel kezdődik. :)

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák