Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Birtokomba került egy ilyen BOSCH Profi PSP 250 típusú festékszóró pisztoly. Van valakinek tapasztalata ilyen, vagy ehhez hasonló, de legalábbis ezen az elven működő festékszóróval?

    A 260-as manualját találtam csak meg, de a működése ugyanaz, mind a 250-esé: egy tekercs "rángat" egy tengelyt, ami pumpáló mozgással kihozza a festéket a tartályból.
    A gép el is indul, berreg, mint a fene, viszont nem hozza ki a tartályból az anyagot. Szétszedtem, a belseje rendben van, nincs égés, minden szép és jó, szerintem valami dugulás lesz a probléma oka.

    Kérdésem az lenne, hogy a manual 3. oldalán található 10-es alkatrész kiszerelésére van valami ötletetek? Próbáltam fogóval, csavarhúzóval, de nem akart megmozdulni egyáltalán. Most áztatom WD40-ben, hátha úgy megmozdul, ugyanis egy kicsit berozsdásodott. Érzésem szerint ez az alkatrész lenne felelős azért, hogy pumpálja a tartályban lévő anyagot, de így, hogy ez a bizonyos 10-es alkatrész beállt, nem valószínű, hogy bármit is csináljon...

    Van valakinek tapasztalata / ötlete ezzel kapcsolatban?

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák