Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    Üdv!

    Alakult egy nagyon fura dolog. Ha a PC-re kötött erőlködőmet fél hangerő fölé tekerem, nagyon durva, egyre erősödő hajókürt szerű hang jön a hangfalakból. Mondjuk felteszem fél fölé, és akkor elkezdi, de egy pár tized mp. után elviselhetetlen hangerejű lesz a kürt. A vicc az, hogy akkor is csinálja, ha a PC-ről nem jön hang, és akkor is, ha zene szól. Viszont ha ugyanarra a bemenetre mást ktök(pl. telefon), az összes probléma megszűnik, simán tekerhetem csutkára a hangerőt. Korábban a PC-ről is tudtam csutkára tekerni, és bírta is, javarészt, torzatás nélkül (amikor meg nem, akkor is a hangfalak voltak kevesek).
    (ez nem az az erőlködő, ami korbban említve lett arobbantási kísérletkor. Ez teljesen más, majd egy éve hibátlan üzemel elsőprő teljesítménnyel és minőséggel :Y

    Szerintetek mi találta? Vagy a gép lehet? Vagy mégis mi a szösz? :Y Épp most akartam eladni az alaplapot és vele együtt a procit, de ha a deszka, ill. a rajta lévő hangkari purcant ki, az ciki, mert elég erős értékcsökkenést jelent. De az a poén, hogy az erősítőn fél hangig teljesen tsizta minden, utána jön a hajóköürt szerű gerjedés. Fene tudja mi ez, de idegesít.

    Köszi a helpet előre is :R

    Szerk: Az erőlködő hibátlan, a lappal lehet valami... Vagy a driverrel. Óbasszus, lusta vagyok újrarakni. :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák