Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#53029) pjen: Igen, pont erre gondoltam, hogy minél kisebb az impedancia, annál nagyobb áram indul meg, ezért is kérdeztem.

    @ (#53030) Barret001: Lehet én komplikáltam túl, de ezek szerint az L és az R oldalt külön-külön kell nézni, egyenként 8-16Ohm-ig terhelhetők.
    Tehát gyakorlatilag nem is kell egyforma impedanciájú hangfalaknak a két oldalon, igaz? Persze ennek sok értelme nem lenne, de így ez a végfok meg tud hajtani egyidőben pl. egy 8Ohm-osat R, illetve egy 4Ohm-osat L oldalon?

    @ (#53031) PHM: Hát úgy 2 kimenet, hogy L és R, de nyilván a két csatornát két különálló végfok hajtja meg. Vagyis csak gondolom.
    Hm, sorba kötni, nekem eszembe se jutott! Azt mondod, kössem sorba a 3Ohm + 8Ohm hangfalakat, és így összességében 11Ohm-mal terhelem L és R oldalt, szóval ezzel örökké el lehet hajtani? Az ok, hogy nem lehet így kihajtani mindegyiket, de itt most nem is annyira fontos a minőség, csak ne menjen füstbe a végfok.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák