Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mh197

    senior tag

    Segítséget szeretnék kérni!

    Az autóm parkoló radarjának a központi egysége hibás, ehhez keresnék olyan szakit, aki meg tudná nézni és javítani reális árban. Tudom, hogy ebay-en 2eFt-ért komplett szettet lehet venni, de nekem most erre lenne szükségem.

    A rajtalévő felírat: LS-400 Nem valami márkás darab, és kicsitrégi is. Áramot kap, a benne lévő piros led először folyamatosan, majd gyors villogásba kezd. A csipogó kimenetén 1V és 3V közti feszültséget mértem egyenfesz állásban multiméterrel. A fesz. mértéke attól függött, hogy közelítek-e valamit a szenzorok felé.
    Másik csipogóval is próbáltam, azzal sem ad hangot. A nyák lapon égés, sérülés nincs, forrasztási hibát, szakadást/sérülést sem láttam.

    Tud valaki ennek a javításában segíteni, aki ért is hozzá??

    A szenzorok közt van esetleg különbség? Ezek még RCA csatlakozósak, de pl arra gondoltam, hogy a régi szenzorokra ráforrasztom egy új központi egység csatlakozóit és az új vezérlőre kötöm rá őket. A kérdés, hogy ezek a szenzorok vajon mind vezérlő specifikusak, vagy lényegében bármelyik felhasználható az egyszerűbb típusok közt bármelyik vezérlőhöz? Természetesen itt az egyszerűbb típusokra gondolok, nem a gyári, meg egyéb komolyabb kiadásokra.

    Minden segítséget előre is köszönök!

    Ha Bp-n vagy közelében van olyan szaki aki ért a fenti probléma megoldásához, akkor elvinném neki a vezérlőt egy előzetes kb áregyeztetés alapján.

Új hozzászólás Aktív témák