Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv szakik!

    Egy - számomra - furcsa jelenségre szeretnék logikus magyarázatot kapni. Adott egy Honda Accord 7gen (2006-os) autó, gyárilag H1-es izzókkal szerelve, lámpatestenként (oldalanként) 2-2 izzó (tompított és reflektor). Szeretném LED-esíteni, vásároltam is 2 x 2 darab Osram H1 LED-et, nem a kínai olcsó cucc kerül a kocsiba.
    Az accordos FB csoportban láttam, hogy a LED behelyezése után előfordult, hogy elfüstölt a motortéri biztosítéktábla, illetve mondtak valami MICU modult is, de azt nem tudom, micsoda.
    Ugyanakkor vannak, akik évek óta LED-del járnak, és nincs ilyen problémájuk.

    Erre az elfüstölésre keresnék logikus magyarázatot. Az én tudásom addig ér, hogy egy standard H1 izzó 55W, míg egy LED 12W, és nem tudom elképzelni, hogyan tudja tönkretenni a fent említett eszközöket. Az autó világítása nem canbus rendszerű, hanem kapcsoló + relé kombóval oldották meg. Legjobb tudásom szerint egy biztosíték nem tudja, hogy a rákapcsolt fogyasztó pontosan micsoda.

    Célszerű lehet biztosítani külön a beszerelés után egyenként a LED-eket?

    Légyszi ne menjünk el abba az irányba, hogy a LED nem legális, mert a csoportokban is megfutjuk ezeket a felesleges köröket. Én használtam Osramot H4-es lámpában 1 évig, nem volt vele baj, be lehet állítani, nem vettek ki a forgalomból, pont.

    Köszönöm a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák