Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz ViZion #95261 üzenetére

    lanyomeknal a suliban nagyon megy ez az ai-val iratunk progit (is), de meg ilyen tok alap egyszeru konzolos java dolgokat is ugy irja meg hogy nem erted, vagy nem azt csinalja amit kellene, nemletezo fuggvenyt hiv stb.
    en mondjuk tudok neki segiteni meg elmondom mi miert van mit, hogy kellene stb. de sajnos sok olyan tanulo van akit ez nem erdekel hanem ugy tekint ra mint egy ujabb kotelezoen megtanulando targy vagy egyszeruen nincs aki segitse nincs kitol megkerdezni, meg keresni is nehez arra amit nem tudsz. akkor jonnek ezek az ai megoldasok. a tananyag meg megy tovabb nem varnak sokat ha valaki nem erti, igy marad az ai szerencsetlenkedes.
    sok helyen meg mar azt hiszik (hala a franko cikkek ai hatasara) hogy hat minek ide programozo, majd az ai megirja, vagy a programozo megiratja az ai-val aztan megy a csodalkozas hogy ez meg soka lesz.

    multkor peldul megkerdeztem az ai-t mikor van egy nevnap. es siman ramondta hogy apr valahnyadika, ami nekem nagyon gyanus volt, ezert csak utan aneztem a naptarban es 3 nappal odebb van a valos. ennek mi ertelme?

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák