Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz Lilith1 #3365 üzenetére

    Kedves Lilith1

    Rendben van, akkor elmagyarázom hogy értsd, de ettől még nem fog működni (bár ha jól látom TRob1 fórumtársunk ebben már segítségedre volt). :)

    Mivel ehhez a programhoz eredetileg, vagy más szóval legálisan nincs ilyen felbontás (az eredeti data.zip-ben csak 480x272 van, mert azokhoz a gépekhez készült), ezért minden ezzel kapcsolatos anyag illegális, más szóval warez, aminek az itteni terjesztése tilos. Tehát ez volt a bevezetés.

    Ettől persze még beszélhetünk róla. Tehát a data.zip tartalmazza a Primo futásához szükséges legfontosabb programrészeket. Ezek közül mi most csak a felbontással kapcsolatos részre fogunk koncentrálni. A data.zip-ben a felbontásnak megfelelő mappának benne kell lenni, ez az esetedben 800x480 (ha jól értettem, mert a gépedet nem ismerem). Ugyanis ekkora a géped képernyőjének a felbontása pixelben. Ebben a mappában találhatók a felbontásnak megfelelő ikonok, képek, hátterek, vagyis az összes megjelenő képanyag. Ha ezek mérete nem felel meg a géped képernyő felbontásának, akkor nyilván más méretben jelenik meg.

    Ha a jelenlegi data, amit használsz nem tudja a 800x480-at, akkor a data.zip-ben található felbontásnak megfelelő méretű kép jelenik meg a gép képernyőjén (persze ez is csak trükökkel, mert különben a gép hibaüzenettel kilép a programból). Erre írtad, ez a bal felső sarokban látható negyed képernyőnyi képméret. Ha belenézel a data.zip-be, akkor látni fogod, hogy a benne található felbontásnak mekkora a mérete, ugyanis az lesz az egyik mappa neve.

    Remélem segítettem a probléma megértésében. :)

    Üdv, SwD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák