Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    válasz Doki16 #4442 üzenetére

    Hát tényleg valami gáz van az Invitellel már pár napja, csúcsidőben, ami úgy tűnik még elnyúlik ilyen későig is mint 22 óra, időnként behal a kapcsolat. És nem is tud újrakapcsolódni a rendszer, ill. általában csak a modem újra szinkronizál, aztán a gép meg nem talál semmilyen oldalt, itt kell lenni előtte, és nyomkodni a kapcsolat bontását, majd pedig a csatlakozást.
    Kb. 15-szöri próbálkozásra sikerül lehúzni egy 100 megás fájlt, ami valami tök ismeretlen szerveren van fent (extabit.com), ami alapból korlátozza az előfizetés nélküli használatnál letöltési sebességet.
    Én is 10e Ft körül fizetek 8 megabites netért, ami még 512-ről indult anno, a többszöri emelgetés után lett belőle a mostani állapot, bár lehet, hogy ez inkább 6 megabit körüli, itt van egy friss sebességteszt: [link]
    Budapesttől kb. 60 km-re szerintem én sem számíthatok jobbra még jó darabig...

    Nekem is jobb lenne egy kicsit nagyobb feltöltési sebesség, torrentezés miatt plusz 5e Ft-ért kénytelen voltam előfizetni szerveres tárhelyre, mert ha itthon ezzel az adsllel elkezdek torrentezni, akkor meg netezni nem tudok, persze tudom lehet a feltöltési sebességet korlátozni, de ha meg valamit gyorsan le akarok szedni, akkor pause a másik programban, nem kell nekem ez a macera, na meg a másik, hogy a vinyót folyamatosan használja egy program... Volt már részem egy jó darabig benne, de beleuntam, tényleg nem egy XXI. századi helyzet ez, jobb kéne ide, szerintem direkt visszatartják a fejlett technikát, hogy megszedjék magukat pénzzel. A vidéki előfizetőnek, főleg aki Invitel-es területen van alapból, annak meg úgysincs sok választása.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák