Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • durkonorbi

    tag

    válasz Mr_Rob #5321 üzenetére

    Most még csak nézegetem, és mivel csak a DigiTv SAT-hoz tudom viszonyítani, ami nálunk valamiért ocsmány volt (napi sok órában nézhetetlen sokszor!!!) minőségre nekem jó, de nincs mihez igazán viszonyítani, mert most lett pár hónapja a full HD LCD TV, így ezen eleve nem olyan az SD adás képe, mint a korábbi képcsövesen, ami simít ahogy illik! :)

    A valós boot ideje (áramtalanított set-top box esetén) elég hosszú, fél perc-nél is több adott esetben, de ez ritka, nincs rá szükség - eddigi tapasztalataim alapján... :) Ki nem fagyott még úgy, hogy ez kelljen, amikor eddig egyszer megállt, kimerevedett a kép, és a set-top box ledje reagált a távnyomkodásra, de nem csinált semmit (gondolom a hálózat megadta magát), de rövid időn belül magától életre kelt megint ( 10 sec talán ) ...

    A menüje jó, a váltás sokkal jobb mint a nagy dobozos Motorola set topon, amit ki lehetett próbálni bent az Invitelnél, már-már szinte gyors... egyáltalán nem zavaró, mint a nagyon!!! Fogyasztást nem mértem, de az adapterből, és a routerszerű áramkörből ítélve nagyon kevés (közben megnéztem, leírás szerint üzemszerűen 5,5W, a táp 12W max-ot tud!!!!)!

    T-home-os összehasonlítás sajna esélytelen nálam, ha nem válik be, akkor esetleg, mertr akkor az lesz a következő (30 nap próba ugye... :) )!

    8zabi:

    a pinget illetően itt egy komplett teszt előtte (Dlink router) és utána (Sagem) , ha 30-at nem is, de azért rátesz! Mondjuk nekem ez kb. nem számít... :) Bár azt kell mondjam, lehet a korábbi ping egy "éppen jó" volt, mert nem szoktam nézni, kizárólag ezt néztem meg és mentettem el, az új jövevény modem előtt - csak az összehasonlítás végett... :)

Új hozzászólás Aktív témák