Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz hackeeeee #7168 üzenetére

    Igen, mindenképpen letöltésnek minősül, de ilyen alapon akkor maga TV nézés is letöltéssel jár, mert ugye akkor is le kell tölteni a műsort, csak akkor éppen "realtime" történik ez. Hogy lassítja-e, vagy se, én azt nem tudom megmondani neked, mert mint fentebb írtam, sosem használtam ilyet... A hivatalos Invitel álláspont szerint nyilván nem, amúgy meg szerintem valamilyen hatással biztosan van rá.

    Bennem is az merült fel anno, mikor még Inviteles voltam, hogy ha a vonalam elbír 18Mbps-t, akkor milyen alapon akarnak rám erőltetni 15Mbps DSL-t + IPTV-t 2 darab BOX-al?! Hiába mondják, hogy ez elkülönített sávszélességen megy... Miből különíti el, ha egyszerűen a vonali kapcsolat ennyire képes?

    A routeres témába itt ne menjünk bele jobban, amíg nem érkezik válasz, de nem ez lenne az első eset, hogy TP-LINK-eknek gondja van a PPPoE kapcsolattal. Egyes T területeken ez már régebben probléma... Az elviek itt már rég nem számítanak, hiszen elvileg az is mindegy, hogy gépet, vagy routert kötsz a drót másik végére!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák