Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 30z.Samu

    félisten

    válasz r3dsnake #119850 üzenetére

    Azért most már javulgat a dolog náluk is, én is WP-ről váltottam iOS-re, már nem igen találtam olyan appot, amit ne tudtam volna letölteni. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem csak pár dolog kellett, Facebook, Messenger, meg 1-2 dolog. Ezek megvoltak, a térkép jó volt a WP-nek is, nem kellett gMaps. Persze még mindig sokkal jobban áll app téren a Droid meg az Apple.

    zuioch: Mik voltak azok az idegesítő dolgok nálad, amiknél betelt a pohár.
    Tin: Egyetértek Veled én is! :) Engem elsőre pusztán a kíváncsiság vezérelt az iOS felé, ilyen még nem volt címszóval beneveztem egy 5C-re meg egy iPad Minire. De annyira megszerettem, hogy úgy érzem nem kell más. Egyszerűen működik a dolog a telefon. Nem hisztizik, nem gondolkodik, rábökök valamire, ott is van. :)

    Más: Nálatok is panaszkodnak arra, hogy nehezen értenek telefonálás közben? Én ha egy picit eldugottabb helyre megyek, akkor már visszakérdeznek minden második-harmadik mondatnál vagy jön a "Nem hallak." Pedig van térerő, általában 2-3 pötty az ilyen helyeken. Kicsit tisztább helyre megyek: -Most jó? -Igen, most jó. Vagy velem van a baj, vagy ez eddig így volt a többi telefonommal is, csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Vagy az iPhone kényesebb ilyen téren...vagy valami nem kerek. :D

    [ Szerkesztve ]

    Sic Parvis Magna

Új hozzászólás Aktív témák