Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz r3dsnake #123799 üzenetére

    Jahh...nem fotozok olyan komolyan. DSLR-ben is csak jpg-ket mentek. Olyan lesz ahogy sikerul. Nem csinalok utomunkat anelkul meg sok ertelme nincs raw-nak (szamomra).

    Mas:
    Frissites megszakadt, es baromi nehezen indult el a dfu modos visszallitas...kb 10-15 percig probalgattam (tudtam korabban is hogy kell dfu-ba tenni), de vagy a szoftver kibontasa kozben megszakadt a kapcsolat a geppel ami utan mar nem talalta itunes, vagy alapbol fel sem ismerte a gep, es kiirta, hogy nem ismerte fel az usb eszkozt. Volt olyan is, hogy mar elkezdte, telon is megvolt az alma jel alatta a csik sotetszurken...de nem indult el a telepites percekig, az itunes varta a telefont, es semmi.
    Persze kabel ki-be, uj portba csatlakoztatas is megvolt, aztan vegre elindult az egyik porton (akkor is tobbszor kellett dfu-ba rakni), es most halad, de baromi lassu.. fel oraja - 40 perce megy, es meg az elso resznek sem ert a vegere (halad azert csak lassan). Lehet, hogy usb-n csak valami 1-es verzioban talalta meg magat es ezert lassu a firmware telora toltese vagy nem tudom, de nem szokvanyos.
    win10 is lehet az oka valamennyire, meg nem latott telot dfu-ban (evek ota nem volt egy telom em dfu-ban) es talan max ennyit sikerult kipaszirozni magabol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák