Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tajati

    aktív tag

    Sziasztok!

    Garanciális problémával lenne kérdésem. i6-nál.

    Szóval fél év használat után jöttek elő először a problémák. A telefon állandó jelleggel a ledobálta hálózatot és a wifit spontán újra indult. Augusztusban elvittem az istylba bevizsgálták (2,5 hét alatt) kaptam egy új telefont. Egy darabig használtam tovább azonban oktober végén elkezdte ugyan az bejátszani amit néhány hónappal ezelőtt, csak párosítva azzal hogy orbitálisan melegszik a telefon (ezt teljesen random időközökben adta elő, töltőn is és sima napi használat mellett úgy hogy egy program se futott a háttérben) Próbáltam másik gyári töltőt használni újra húzni az iost nem nagyon segített. Egyik este használtam a telőt baromi meleg volt letettem hogy ok akkor holnap beviszem szervizbe, reggel mikor levettem a töltőről fura foltok jelentek meg a kijelzőn (de nem az a fajta felhős folt amikor beázik hanem azokon a részeken sokkal világosabbak voltak a pixelek.) Szóval bevittem az Andrássy útra a csávó megnézte mondta hogy valószínű beázás mondom az nagyon király mert nem áztattam be és a fürdőbe se viszem magammal a telefon plusz ha beázott akkor azonnal szervizbe vinném hátha menthető a dolog, nem pedig rohangálok vele ide oda garit intézni, na mindegy a szervizes srác szét szedte belenézet és egy csepp folyadék sem volt a telefonban, rögzítette a hibákat és ezt követte a szokásos procedúra majd kapom e-mailben az infókat.
    Az infó sikeresen megjött a mai napon, "A készülék kijelzőjén látható foltok egyértelműen folyadékkár eredményei, melyből adódóan a készülék csak díjkötelesen cserélhető 122.900 HUF-ért."

    Na most kérdem én tisztelttel ezzel lehet valamit kezdeni, vagy nyeljem le a békát? Mert baromira tudom hogy az a telefon nem kapott vizet fizikai sérülés se lehetett tokban volt, nem volt dobálva és farzsebben hordva, cseszi az oldalam hogy mit is csináljak. A kijelző elváltozását nem okozhatta az rohadt meleg amit a telefon ontott ki magából? Persze nem vagyok szaki lehet hogy hülyeség. Gondolom bebizonyítani nem tudom hogy a kijelző hiba előtt már baromira nem volt minden ok a telefonnal.

    Segítséget köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák