Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barkanyi

    csendes tag

    Sziasztok! Néhány napja lefrissítettem a telómat (iphone 5) az iOS 9.2-es rendszerre. Eddig az iOS 7.0.4-es verziót használtam, és soha semmi gondom nem volt vele. Viszont most hogy lefrissítettem, előjött néhány probléma. A kisebb problémám az, hogy az akkumulátort kb. 8-10 óra alatt leeszi, eddig pedig napokig bírta. Ezzel nem is nagyon foglalkoztam, maximum többet kell töltenem.

    A nagyobb probléma viszont az, hogy telefonálni sem tudok vele, mert folyamatosan "ugrál" a térerő. Egyszer 4-es szinten van utána, 1-es és szépen eltűnik teljesen és kiírja, hogy "nincs szolgáltatás". Utána visszajön, és megint eltűnik stb... És persze ha hívnak, akkor meg foglaltat jelez, vagy hogy nem elérhető. Gondoltam majd visszateszem a régi iOS-t, persze az apple már nem írja alá a 7-est, sőt már a 8-as verziót se, tehát esélytelen, hogy itunes-al újrahúzzam egy régebbi verzióra.

    Így tulajdonképpen használhatatlanná vált a telefonom. (Azt gondoltam, hogy egy iphone-al azért nem történik ilyesmi egy frissítés miatt).
    Valakinek esetleg van valami ötlete? (Amiket eddig próbáltam: Teljes visszaállítás, Hálózati beállítások visszaállítása, másik sim kártya.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák