Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz vadászcsiga #14018 üzenetére

    Alapvetően egy otthoni gép, kvázi kiváltotta az asztalit (azt már csak akkor kapcsolom be, amikor fotót szerkesztek vagy otthonról dolgozom és kell a céges MS Exchange a word, excel mellé).

    Email, böngészés, youtube, rss feedek, könyvek, magazinok, fotók, videók és hifin keresztüli zenehallgatás.
    Teljesen korrektül működik, pedig már harmadik évébe lépett. Egy igazán említésre méltó negatívum a Safari memóriaéhsége. Ha 2-3 lapnál több van megnyitva, akkor biza újratöltöget... A könyveknél csak az alkalmazás megnyitás lassúcska, de ugye ez jellemzően nem rohanós tevékenység. :) Minden más jól működik - illetve ahol az 1-es gyengesége okozhatja a problémákat, az a BeatBlaster zeneközpont. Azért szeret(t)em, mert egyrészt tetszik a kinézet, másrészt iPhone-nal lehet távirányítani.

    Nem tudom, mekkora az árkülönbség az 1 és a 2 közt, de ha elhanyagolható, akkor nyilván a 2-est vegyétek. Ha netán valamilyen kiegészítőt is szeretnétek venni hozzá (tok, dokkoló), ahhoz még van választék. Vásárláskor viszont egy dologra figyeljetek: meg ne nézzétek a 3-ast, mert akkor biztos, hogy az kerül a kosárba. :)
    Gondolkodtam a cserén, de emiatt az egy negatívum miatt még nem tartom érdemesnek meglépni: inkább kivárok és majd amikor egy év múlva esedékes lesz nálam az új iPhone, akkorra tervezem az iPad cserét is: legalább egyszerre váltom ki a régi csatikat a lightningra. :)

Új hozzászólás Aktív témák