Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kilencven1

    csendes tag

    válasz vadászcsiga #14007 üzenetére

    bocsi, de mintha az lett volna kiírva a topik elejére hogy "szakmai" tényleg le kell írnom angolul aztán meg lefordítva magyarra mi az az dfu és a wtf, (amúgy diszgráfiás vagyok, nagyon vicces, biztos fogalmatok sem volt mire hajaz az udf ) vagy csak vmi morbid tréfa áldozata lettem és szivattok?
    akkor egyszerűen hogy ti is értsétek:
    nem jó a power gomb a telefonon, ennek ellenére szeretném jailbreak-elni, gyári független!
    mivel nem tudom dfu (Device Firmware Update)-ba rakni, keresni kezdtem megoldást a neten. nemrég jött ki a redsn0w_win_0.9.14b2 verzióju progija, ami pont az ilyen készülékekhez kínál megoldást. készíthetsz vele egy alternatív os-t, amit itune-ból shift+visszaállítással kiválasztva rátölthetsz. a végén kapsz egy hibaüzenetet hogy nem sikerült a telepítés, ám a készüléked ekkor dfu módban marad. ezek után símán mehet rá a jailbreak és siker.
    nah, én végighajtottam a dolgot,alter os elkészít, itune-s ból telepítve, tervszerint üzenet megjött hogy nem sikerült, telefon sötéten maradt ahogy kell. boldogság. rádugom a gépre, redsnow elindít. erre azt írja, a teló wtf módban van. a jb nem futtatható. itune-sal vissza tudom állítani az alap 4.2.1 et és ennyi. ehhez szeretném a segítségeteket kérni, lehetőleg fikázás nélkül. köszönöm.
    cikk:http://szifon.com/2012/07/05/frissult-a-redsn0w-3g3gs-baseband-downgrade-hibak-javitasa-dfu-modos-ipsw/

Új hozzászólás Aktív témák