Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nofi

    őstag

    válasz lugosi #144339 üzenetére

    Tehát benned abszolút semmilyen gondolat nem fogalmazódott meg olvasva a híreket, teszteket?

    Miért kellene nekem iPhone 7 ahhoz, hogy eldöntsem a rendelkezésre álló fej- és fülhallgatóim közül, hogy hiányzik-e a jack vagy sem? Szerintem nem katasztrófa, de azért az ésszerűségen túlmutat, mert egyelőre bemutattak egy új fülest és egy újnak mondott BT hangátviteli módot amit ki tudja licenszelhet-e bárki.
    Ha én választhatnék az adapteres életmód és a jack megtartása között, per pillanat még(!) az utóbbit preferálnám.
    Nem váltottam tavaly egyből 6S-re, mert ahogy az 5S 64 bites architektúráját sem használták ki egyből a fejlesztők, sejtettem, hogy a 3D touch sem lesz ott rögtön mindenhol. Hasonló érzésem van a beharangozott új home gombbal kapcsolatban is.
    A dupla lencsés kamera egyelőre kimerül abban, hogy zoomot váltasz és majd egyszer érkezik egy portré mód. Nem várom el az Appletől, hogy a gyári alkalmazásban ennél többet engedjen, de third party appok hozzáférési szintje még kérdéses és ez is csak a jövőben derül majd ki.

    Nagyjából a Verge is hasonló érveket sorakoztatott fel a szokásos "húú, de gyors, eddigi legjobb iphone, csak működik, stb." sorai között és úgy éreztem ezek nagy részével egyet értek.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: nozsolt

Új hozzászólás Aktív témák