Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h_eduka

    tag

    Sziasztok!

    Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a segítségeteket szeretném kérni az alábbi esetben:

    Az egyik ismerősömnek iPhone 6-ja van és az egyik szoftverfrissítés közben (iOS 10.1 - > iOS 10.1.1. valószínűleg) csinált egy hard resetet... Igen én is a fejemet a falba vertem azonban azóta nem kapcsol be a készülék vagyis felvillan egy iTunes logó és a kábel ami azt jelenti, hogy csatlakoztassuk számítógéphez amin van iTunes. Ez meg is történt Recovery és DFU módban is mindent kipróbáltunk. Próbáltunk IPSW fájlt magunk hozzáadni, próbáltuk letöltetni az iTunes-szal minden esetben a a 9-es hibakódot kaptuk ami ugye elvileg az USB kábelre vezeti vissza a hibát. Azonban 5 féle számítógépen 5 féle kábellel próbáltuk ki az összes lehetőséget és mindig a 9-es hibakódhoz vitt vissza az iTunes.

    Esetleg valaki találkozott-e már hasonló problémával vagy tudna-e esetleg bármiben segíteni, hogy hogyan lehetne feléleszteni a telefont? :F :F

    ui.: Ilyen internetről leszedett programokkal kivettem Recovery vagy DFU módból akkor éppen nem tudom melyikben volt és akkor pedig újraindult a készülék és elindult a boot felvillant az Apple logó majd elsötétült majd megint boot felvillant az Apple logó majd elsötétül. Ezt csinálná az idők végezetéig de inkább kikapcsoltam vagyis nyomtam egy hard resetet ismét.

    Előre köszi a segítséget. :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák