Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz HUTCHDB #151004 üzenetére

    "Foghatjuk iCloud-ra, vagy a gmail-ra is, mindkettő IOS alkalmazás, tehát a hiba a rendszerben van, nevezhetjük bárminek..."

    Szerintem valamit félreértesz. Attól, hogy a gmail app ios alkalmazás (ha nem az lenne, nem is futna iphone-on), attól még logikailag téves az a feltételezés, hogy a rendszerben van a hiba. A gmail app írója nem az apple, ezért nem lehet az esetleges hibájából arra következtetni, hogy "a hiba a rendszerben van". Ha "a gmail" alatt a szolgáltatást értetted, akkor az a tény, hogy a gmail mint szolgáltatás ios mail alkalmazás használata esetén nem támogatja a push-t, szintén nem a rendszer hibája. Sőt, senkinek sem a hibája, a google döntése és kész. Azonban ez egy ismert tény, ennek a nem-ismeretében választottad a telefont, ezért sem a rendszer a hibás.

    A korábbi kijelentésed, hogy icloud alatt van push, az igaz, de az pedig nem google szolgáltatás. Ha arra gondolsz, hogy a gmailt továbbítod az icloud-ra, és úgy van push, igen az működik, de akkor sem a gmail pushol, hanem az icloud. (Ellenben olvasni olyat, hogy vannak, akiknél az icloud push-sal is vannak problémák, ez már egyértelműen az apple háza táján jelentkező hiba.)

    A gmail push hiányára megoldás lehet, amit javasoltak neked korábban, hogy állítsd 15 perces fetch-re a gmailt, de erre azt írtad, hogy nem vagy hajlandó (én is így használom egyébként).

    Úgy érzem, hogy bizonyos javaslatokra nem vagy hajlandó, bizonyos dolgokat pedig keversz, így a problémád egy része nemtudásból, más része pedig rossz hozzáállásból, érzelmi elköteleződésből fakad, míg csak nagyon kicsi része valódi "hiba".

Új hozzászólás Aktív témák