Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz kavarc #154325 üzenetére

    - két lépéses hitelesítés: "ha resetelem a telót és vmiért újra be kell jelentkezzek, akkor ott is kéri majd az SMS-ben érkezett kódot; ami ugye elég nonszensz még a telefonba való belépés előtt."

    Ha vársz egy kicsit vele, elküldi a telefonra, nem kell belépni sehová se hiszen nem tudsz, de egy ~20 másodperc után magától befogja írni mert kiolvassa a kapott sms-t.

    - fotó: link

    - billentyűzet: Létezik, csak magyar nyelven nincs.

    - GSM kapcsolat: Telefon felül kiírja éppen mit használ de tudod állítani is, mit szeretnél használni:

    Beállítások -> Mobiltelefon -> Mobiladat -lehetőségek -> Hang és adat

    - levelezés:

    Beállítások -> Mail -> Fiókok (itt kiválasztod az aktuálisat) -> Mail napi szinkron -> és itt megadod 1 hónap. Külön kezelni is lehet, most 1 van nekem beállítva, így nem rakok fel egyet +ba, de volt már egyezerre 4 is, ha nekem is ment, neked is fog.

    Amúgy ha gmai-ed van használd a gmail appot, teljesen jó, nekem 3 fiókom van gmail-be, mindre az app-ját használom, illetve 1 céges exchange email-em van, erre meg a gyári beépítettet.

    - Fiók: Neten van sok módszer, keress rá, ez is hosszú leírni.

    - hangok: Nem mindent némít a pöcök, pl youtube-on is lesz hang, safariban is videóknál, erre külön le kell venni a hangot.

    - Siri: A Főgomb viselkedésének beállításához menjünk a Beállítások appon belül az Általános, Kisegítő lehetőségek alá, ahol a Főgomb menüpontban egyetlen tappintással áttehetjük a pipát a Ki opció mellé a Lenyomva Tartás Beszédhez résznél

    - Beszédhangszóró meg ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák