Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Kíváncsiságból elkezdtem tesztelni az i7-em üzemidejét, úgy hogy pár dolgot kiiktattam, illetve pár alkalmazás használatából visszább vettem.

    Ez abból állt, hogy energiatakarékos módban volt végig a készülék, és ~25%-os fényerőn. De éjszakákra nem kapcsoltam ki, és folyamatos 4G/Wifi kapcsolaton volt, valamint mentek az alkalmazás frissítések is. Waze-t (GPS) és játékot kiiktattam (utóbbin csak 2 játékban a bónuszokat szedtem le minden nap), facebookon is csak a fontosabb dolgokat néztem meg, illetve interneten is. Viszont üzenetekre (facebook messenger/viber/imessage), emailekre (céges + privát) normálisan válaszoltam, illetve fotókat is normálisan készítettem, ahogy szoktam. Hívásokból sem vettem visszább, bár hosszan ritkán beszélek, így most is sok kisebb volt.

    Nem vártam már meg a végét. 7%-ot hagytam benne, de így is elég meglepő eredményt értem el, nem gondoltam volna eddig bírja:

    Természetesen nem így fogom használni, mert a 25% körüli fényerő amúgy is kevés, illetve nem vonok meg magamtól ennyi dolgot sem, csak jó tudni, hogy az ~1 napos üzemidővel szemben elég korrekt eredmény is elérhető akár ebben a formában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák