Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Hetek óta már szenvedek a Telekommal.
    Egyik pillanatról a másikra jött elő hogy a böngészés egyszer csak belassul. Van korlátlan adat opcióm böngészésre, és hónapok óta ez jól is működik, de pár hete nem éppen.
    Ez ugyanúgy van Safarin, Chrome böngészőn keresztül is, szóval nem böngészőfüggő.
    Már a T-vel is többször beszéltem, volt hogy lecsatlakoztattak a hálózatról bentről, teló újraindítás és akkor pár napig jó. Még volt egy másik dolog amit csináltak, azzal is pár napig volt jó.
    Múlt héten újra előjött, megint hívtam őket és mondták hogy próbáljam meg a SIM cserét, megtörtént a SIM csere, erre pár nap után ma megint előjött ez a lassulás.

    Szerintetek lehet a 4g modemmel valami a telefonba, vagy ez mindenképp szolgáltatós hiba? A telefon semmi hibát nem produkál, wifin is tökéletesen működik minden csak a mobilneten szar ilyenkor a böngészés.

    Köszönöm! :R

    Ja és még annyi hogy nem mindegyik weboldalnál jön elő. Pl Prohardver vagy szifon oldala bejön tök gyorsan. De egy Blikk - Origo - Index fórum - Apple blog - iMagazin - hardverapró már nem, csak tölt és tölt. Ja és az a fura hogy pl. youtube meg hibátlanul megy, de mondjuk az már a legeleje óta.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák