Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz szabogabor10 #165260 üzenetére

    Gondoltam én is hozzászólok, azért a te hsz-edre írok mert ez áll a legközelebb az én elképzeléseimhez.
    Nekem nincs airpodsom, de szeretnék, és majd valamikor fogok is venni.
    Amire nekem kellene:
    Én nagyon sokat telefonálok (napi 4-6 óra átlagban, hétköznap több, hétvégén kevesebb), eközben elképzelhetetlen, hogy helyhez/telefonhoz legyek kötve, az egyik kezem folyamatosan foglalt legyen, tehát 90%-ban fülessel telefonálok. Erre az idők során felhalmozódott szifonos vezetékes füleseket használom (vagy megmaradt, mert eladáskor a vevő - értheteőn - nem kérte a használt fülest, vagy a telefon is megmaradt és akkor ugye abból van több. Szóval van otthon, az irodában fülesem. De utálom nagyon, hogy amikor irodán vagy szobán belül mászkálni kell, akkor vigyem magammal a telefont a kábelen keresztül, meg pl. ha töltőn van a telefon szintén limitáló. Tehát nekem 70% telefonálás, 30% zenehallgatás/tvzés lenne a cucc felhasználása.

    A hosszú beszélgetés miatt fontos a kényelem is, és beszélgetésre nálam az in-ear kialakítás elképzelhetetlen, továbbá felesleges is, hiszen éppen az a lényeg, hogy halljam azért a környezetemet, és ne legyek elszigetelve. Fontos lenne a töltés minél jobb megvalósítása, így ha beteszem a tokba és tölt pl míg úton vagyok haza a zsebemben (kocsival járok, a tömegközlekedés mint zaj számomra teljesen érdektelen, utcán meg nem hallgatok zenét és nem is nagyon telefonálok, vagy ha igen, azt röviden elintézem magával a készülékkel).

    Így nekem kb telitalálat lenne az airpods, és a menetközbeni zenehallgatásra is alkalmas lenne (a telefonálások között), irodában vagy otthon is eközben szintén nem hátrány, ha az ember hallja, ha szólnak hozzá. Ha komolyabban akarok zenét hallgatni, az általában a szabadidőmben van, és akkor rendes fejhallgatót használok, és nem telefonról hallgatok tipikusan zenét.

    Az airpods-ot tehát egy teljesen jó, ténylegesen telibe talált terméknek tartom, de egyelőre én személy szerint drágállom arra, amire nekem kellene, így egyelőre nem vettem még meg, nálam ennek a kütyünek a lélektani határa valahol 30e ft körül van, többet jelen pillanat szerint sokallok érte, na jó legyen 40. Én azt gondolom, hogy megjelenés után mondjuk 2 évvel kijön egy airpods 2 pl., valamiben javítanak rajta, viszont nekem pont megfelelő lesz még az 1-es széria, így majd akkor rácsapok egy olyanra, és a telefonálásos nyűg ezzel meg lesz oldva kb. Ha valakinek nem fáj érte ennyit kiadni, akkor szerintem vegye meg, mert teljesen jó kis használható cucc, nekem egyelőre sok, így még várok vele.

    Az összes alternatív megoldás, amit eddig láttam / néztem, valami miatt nekem személy szerint nem felelt meg. Ennyire eltalált terméket a kategóriában még nem láttam, de lehet, hogy csak én néztem rossz helyen.

Új hozzászólás Aktív témák