Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ImAxRap #166321 üzenetére

    Meg ne haragudj, de az egesz olyan mint egy modernizalt detektivregeny kicsit Guy Richie stilusban megvagva, es nem fokent a telefon kereso funkcioja miatt.
    Nyitott autoban nem szoktak tarcat es telefont hagyni, de ha megis akkor annak aki ott hagyja nagy bizodalma van abban, hogy nem mernek a kocsihoz nyulni. Mar az is erdekes miert van ilyen (on)bizalom barkiben.
    Ha a kocsibol (amikor abban meg nem volt ott a kesobb mar benne ulo orzes-vedesre kepzett kutya) egy atlag tolvaj elemel dolgokat akkor azt nem ugy teszi, hogy kimazsolazza a tarcabol a penzt de a tobbit otthagyja mikozben van olyan hozza nem erto, hogy egy bekapcsolt telefont is visz amit nem kapcsol ki, vagy nem tesz olyan tokba ami arnyekolja a jeleket ami ezutan egy nem messze levo helyre viszi a tulajt ahol nem talaljak meg azt a kozben ott termo rendorokkel egyutt keresok, de a jel tovabbra is elo es vegul abba kocsiba mutat ahonnan elloptak 7.7 km-el tavolabb, de nem csak ez kerul vissza, hanem a penz is, es a kozben a kocsiban mar egy nehezito korulmenyt jelento “harci” kutya is felbukkan.
    Atlagember szamara az egesz tortenet valamely filmbe illo sztorihoz hasonlit olyan szereplokkel (beleertve a feltetlezett es elsore lerobbantnak tuno, de a tortenet alapjan kb. titkos ugynoki kepessegekkel biro kutyabovolesben is jartas tolvajt) akik nem a mindennapok resztvevoi, de ha igy van akkor siman lehetett az eredeti find my phone jel hamisitott olyan eszkozzel vagy modon amely szamunkra ismeretlen mikozben a telefonon el sem hagyta a kocsit, de ugy, hogy mindekozben ropke egy oraig “tetszhalott” allapotban volt.

    Osszefoglalva:
    Nem ismerek olyan lehetoseget, hogy a leirtak megtortenhessenek a find my phone alkalmazassal, de a tortenet egeszebe beleillik a nem normalis mukodes csak fogalmam sincs hogyan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák