Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz djstavross #168983 üzenetére

    Nincs és nem is lesz soha tökéletes rendszer. Az iOS talán abban jó, hogy nagy problémák nélkül is elmegy akkor, amikor a konkurencia már bőven crashel.

    Feribá' meg lehet, hogy otthonosabban mozog az új kütyük világában (kiindulva ex-apósomból), mint az a rengeteg fiatal, akik úgy gondolják, hogy ők annyira okosak, hogy semminek se kell utánaolvasni (kiindulva a nevelt fiam korosztályából). Feribá' és korosztálya régen megtanulta, hogy ha valamit használni akar, akkor először utánanéz, van-e valami furmányos lehetőség, amire magától talán sose jönne rá. A használati utasítás és annak elolvasása náluk egy teljesen természetes első lépcsős tett, míg manapság a nem-Feribá' korosztály közelébe se szagol egy olyan irománynak magától, ami hosszabb egy sms-nél.

    Ha autót veszünk, ott is elolvassuk a gépkönyvet, mert lehet, hogy fejből senki se vágja a megfelelő keréknyomás-adatokat, vagy a központi komputer finomhangolását a középkonzolon. Ugyanez dettó megvan ennél az elektronikai eszköznél is. Senki se úgy születik, hogy mindent azonnal tud. A jóisten se azért adta az ujjainkat, hogy a seggünket vakarjuk vele, hanem azért is, hogy ha valamit nem tudunk, üssük fel a guglit. Amit Feribá' esetleg hamarabb megtesz, mint gondolnád. ;)

Új hozzászólás Aktív témák