Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scoobyka

    addikt

    Hello!

    Szeretnek megosztani egy esetet.. Vettem egy iphone 4S 32 gigas telefont meg az i5 megjenelese elott egy hettel....sajnos a telefon 1 het utan tonkre ment a rezgo motor....szervizbe beadtam. Videki vagyok (Debrecen) t-pontba leadtam 10 nap mulva jon az sms,hogy vegre megjott atveszem haszalom egy napot erre a felso sav elsargul...na viszem is vissza. Megint garancia megint 10nap jon az ujabb telefon. Pixel hiba es tulmelegedes,raadasul 4 napos unnep van ugyebar igy lassabban mennek is a dolgok. Most kaptam vissza ujra a telefont 31-iken...erre ma a telefonhivasoknal olyan szinten recseg a hangszoro hogy az kajak idegesito...

    A garancia papiron mar nincs tobb pecsetnek hely. El sem tudom mondani mennyire gyullolom mar ezt a telefont elotte 3gs-em volt es nagyon szerettem. Most ezen elmenyek utan azt kell mondani,hogy ez egy vacak. Pestre megyek vasarnap,de mivel hetvegen nincs szerviz igy hetfon bemegyek a westendi t-pontba. Szerintettek van esely arra,hogy 1-2 nap alatt kapjak egy rendes normalisan mukodo telefont? Csak mert nagyon idegesito,hogy a telefon tobbet van szervizben mint nalam. Arrol nem beszelve,hogy 5-10ezret siman elvertem mar folikra...es semmi iphone erzes nem lett belole.

    Szoval mik a tapasztalatok a westendi t-pont szervizzel? Ha ott helyszinen tudom produkalni a problemat azonnal tudnak cserelni vagy megint 10 nap. Csak mert vagyok mar olyan paprikas,hogy elkerem a panaszkonyvet is lassan.

Új hozzászólás Aktív témák